Things happens for a reason .

Jag kände en otrolig saknad idag, den var så ofantlig stor. Jag hoppades hela tiden på att telefonen skulle börja ringa, och det gjorde den. Att höra mammas röst var en sådan lättnad.
Jag saknar henne , jag saknar familjen så himla mycket.

Alla små händelser, alla saker som mina småbröder går igenom just nu,
allt det de får uppleva, det missar jag ..
Jag saknar sena pratkvällar med mamma,
hon kunde berätta om hennes upplevelser hundra gånger om, och jag lyssnar lika intensivt varje gång. Jag saknar verkligem våra tjejkvällar, med mango smoothies, våra kaffe morgnar och våra bakdagar.
Jag har aldrig tagit våra stunder tillsammans för givet,
men det känns som om hur mycket jag än uppskattar dem,
så är det som om uppskattningen aldrig är nog.

T.

Tentaröj !

Ställde klockan på halv nio, men som vanligt steg jag upp vid elva tiden. Jag & Ess , hade bestämt oss för att gå ut och gå på en fin shoppingtur. Det finns så otroligt många butiker här uppe i Luleå !
Det är nog det jag gillar så skarpt med Luleå, att utbudet av kläder är så stort. Men det är dock inte lika kul att vara " fattig student" när frestelserna kommer igång.
Det blev förfest hos Irene , lika roligt som alltid, och sedan bar det ut mot STUK !
Ess var måttligt full , och vi röjde till det rejält . Irene hade en mini Halloween fest hos sig, så jag och Josefine klädde ut oss lite smått . Men självklart hade jga med mig ombyte då jag skulle ut och dansa mot kvällen.



Här har vi lite utbytesstudenter från Kina och Korea



En söt liten bild på oss !

Jag hade faktiskt riktigt kul, dock var det absolut inte min stil av musik som spelades, men man kan inte få allt här i världen, inte sant ? Däckade hos Josefin, och måste bara säga att hennes lägenhet har världens finaste utsikt, och jag är verkligen avundsjuk till max !

Tee .

Summer ' 10

En liten uppdatering som skulle ha gjorts under sommaren. Det känns som igår, känslan av att veta att jag faktiskt skulle börja plugga vidare, kittlandet i magen, det stora beskedet , och sanningens ögonblick. Det var nya stora tag , stora kliv att ta , helt ensam , för allra första gången. Det känns aldrig rätt att beskriva något som redan passerat. Man får inte med alla de små detaljerna, visionen blir inte rätt , och det metaforiska bildspråket blir inte så metaforisk. För ca tre månader sedan var detta mitt liv. Det är verkligen helt sinnesskjukt hur allt har förändrats på så kort tid.


Hanna & Jag



Ville ta bild på Khalid under brännbollsturneringen, men icke sa Nicke !

Sena grillkvällar med trevligt folk !

Landskrona Karnevalen , som jag i vanliga fall aldrig bruka gå på .



Massa grillmat !

Trallande,  och gitarrspel !


Tvillingarna !
Konserter !


Träffade världens bästa David igen <3


Studentveckan, detta var ju en riktig fin sommarbild !


Saknar dig min fina granne, som jag alltid sprang till när skolarbetet sket sig !
Amir , jag uppskattar dig mega mycket nu :-(



Marielle  & Jag


NV07

Det slår mig fortfarande med häpnad, varje gång jag tänker tillbaka på Skåne. Jag saknar det så otroligt mycket. Ta det inte fel, jag har det väldigt bra här uppe, men det är något som saknas, det är det lilla extra som förgyllar livet, och det lilla extra finns hemma , hemma i Landskrona. Man ska aldrig konstatera något, för att det blir aldrig som man riktigt tänkt sig. Men livet är bra på många sätt och vis !

Mel ♥


Examination.

Ja, nu har tentapluggandet dragit igång och jag och Ess sitter i skolan och pluggar för fullt. Tänk er att komma till universitetet vid 8 tiden och sitta kvar tillo klockan 23.
Men det lönar sig i framtiden, det får vi hoppas på.
Min kära vän Josefine, har suttit och skrivit ner världens bästa instuderingsfrågor på ca 40 sidor.
Nu är det bara att sitta och läsa in allt :)
Ikväll så är det tänkt att vi ska tentastäda, vår lägenhet ser ut som en svinstia just nu !
Så jag hoppas verkligen på att städningen kommer att bli av. Hak Kim fyller år på lördag, och då var det meningen att vi skulle åka dit och fira honom,
men tyvärr så kommer jag nog sitta hemma och tentastudera ,
så det får bli tårtbakning i Hak Kims ära efter tentan :( Förövrigt så lider Ess av tentaångest, och hon behöver botas, därför blir det mycket snacks till idol ikväll:-)



Min lilla gumma , stackaren ♥


På väg upp eller ner ?

Jag försöker att göra något annat , antagligen ..

Och sedan så ville vår kordinator från Göteborg att vi skulle ta en gruppbild på vår organisation IASTE. Roligt var det verkligen, men att stå i våra organisations- pikéer när det är minusgrader ute, det är verkligen inget att hurra över. Men jag är nöjd, väldigt nöjd :)

Tee .

Tired .

Efter flera dagars depphumör, för att jag har varit tvungen att stanna på Universitetet till 23:00 för att göra grupparbete, så tyckte Ess att vi skulle ha det lite mysigt !
Så idag har vi lagat middag tillsammans, det blev Pommes, Biff och som förätt vitlöksbröd !
Ess är en sån person som tycker att själva upplevelsen av allt är väldigt viktig, därför pysslar hon alltid till matbordet med ljus och söta saker för att det ska kännas så hemtrevligt som möjligt ♥




Under vår fina middag,så ringde en el-försäljare på, som var från Helsingborg, hur stor är oddsen för det egentligen? Vi bjöd in honom på middag, och skrev på ett elkontrakt, bara för att han var så söt ! Och nu har vi även skaffat oss en ny vän från HBG :)

Nu sitter vi och pluggar på våra rosa laptops, sedan blir det lite film och godsaker för oss. Nu tänker jag även ladda upp lite nya bilder från min nya vardag här uppe i Luleå.



Vårt rum , det är tur att Ess är such a photo-maniac, för att annars hade det inte funnits några bilder att ladda upp! För att jag tar mig inte tiden att " föreviga" minnen. Det har även börjat snöa här, och Ess har även tvingat mig att kasta min första snöboll.

Tee .


RSS 2.0
Test