Dirty dancing.

Igår var man på dansträning.
Vi fick lära oss dansa bugg och foxtrot för att förbereda oss inför dirty dancing på kvällen. Så yees man fick dansa med sisådär 50 killar, men det var kul :-)
Det fanns dock vissa regler som vi var tvunga att följa.
Man fick inte tacka nej om ngn kille bjöd upp dig,
och man var tvungen att dansa två danser med samma kille. Kul var det iaf.

Luleå

Japp då har man flyttat hemifrån, tågresan tg ca 20 timmar och bytet mellan stockholm och Luleå var hemskt !
But we made it !
Vi bor i en superfin lägenhet så nöjd är jag. Det är väldigt mga studenter som inte har fått ngt hem ännu, så klaga det ska jag absolut inte göra.

Universitetet var väldigt stort och fint, folket verkar vara väldigt trevliga och jag är allmänt nöjd , förutom att jag saknar familjen och vissa personer i skåne ♥

Nollningen har börjat och det är faktiskt väldigt kul, trots att jag är mega trött och somnade under uppropet, men perfektion är inget jag strävar efter nu.

killarna har gått ut för att handla , och tyvärr har de tagit fel buss, och missat sista bussen hem till vår lägenhet, stackarna  .. Lite orolig är jag , men det är smarta killar vi bor med så de ska nog klara sig.

För övrigt saknar jag , familjen som har varit helt underbar, och miss Nhung för att hon har varit helt övergullig och Loi och syster som har varit över hjälpsamma. <3



Tee .

Grown up - stuff .

Då var det bestämt, snart flyttar jag hemifrån.
Efter 18 år hemma med mamma så ska jag nu bege mig iväg och starta något nytt , något eget.
Ja det är väl ett ganska så stort steg ! Men jag ser väldigt mycket framemot detta, vi får väl se hur bra jag lyckas självmant ! Jag vet inte vart jag ska börja, vad jag ska packa , hur mycket jag ska packa och hela det köret.
Men det ska väl gå på ett eller annat sätt . D sa åt mig att skriva en lista , så det måste jag nog göra.

Jag bara önskade att jag skulle få lite mer tid till att säga adjö till alla , cause I ain't comin' back when I'm gone .
Önskar mig lite mer tid , varför ska det vara så svårt att få ?

Imorn blir det iaf Värnamo , ska ha lite trevligt med folket här nere innan flytten .

Tee .


RSS 2.0
Test